Scandal în Sport: Antrenor de Înot la Dinamo, Arestat pentru Agresiune Sexuală

Scandal în Sport: Antrenor de Înot la Dinamo, Arestat pentru Agresiune Sexuală

Un caz revoltător a zguduit comunitatea sportivă și pe părinții copiilor înscriși la cursurile de înot oferite de Clubul Sportiv Dinamo București. Un tânăr antrenor de înot, în vârstă de doar 20 de ani, a fost arestat după ce a recunoscut că a violat o fetiță de 7 ani chiar în timpul orelor de înot, sub ochii părinților și alți instructori.

Incidentul a avut loc în bazinul clubului, unde antrenorul, un colaborator al academiei din martie 2023, era responsabil cu inițierea în înot a grupelor de copii. Deși părinții erau prezenți pe marginea bazinului, nimeni nu a observat agresiunea în momentul producerii ei. Fapta a ieșit la iveală după ce victima i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, moment în care autoritățile au fost alertate.

În urma investigațiilor, antrenorul a fost pus în fața probelor video, iar acesta nu a avut de ales decât să recunoască agresiunea sexuală. Clubul Sportiv Dinamo a reacționat prompt, reziliind contractul cu instructorul și oferind cooperare totală cu forțele de ordine, inclusiv accesul la înregistrările video din zona bazinului.

Conducerea clubului, reprezentată de președintele Ionuț Popa, a exprimat șocul și surprinderea față de această situație neașteptată, asigurând că nu au existat plângeri anterioare legate de acest antrenor și că se va asigura sprijinul necesar pentru anchetă.

În urma acestui incident, se va pune un accent sporit pe verificarea angajaților și colaboratorilor, iar toți vor fi obligați să prezinte un certificat de integritate pentru a preveni astfel de evenimente nefericite în viitor.

Acest caz a stârnit îngrijorare în rândul părinților și a ridicat întrebări serioase privind măsurile de siguranță și supraveghere în astfel de instituții, subliniind necesitatea unei vigilențe sporite atunci când vine vorba de protecția celor mici.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;