Incident șocant în București: Șofer sub influența alcoolului și drogurilor lovește un polițist și avariază o autospecială

Incident șocant în București: Șofer sub influența alcoolului și drogurilor lovește un polițist și avariază o autospecială

Un eveniment grav a avut loc pe șoseaua Nordului din București, unde un șofer beat și drogat a acroșat un polițist de la Brigada Rutieră și a avariat o autospecială a Poliției în timp ce încerca să fugă de la locul controlului.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 24 februarie, în cadrul unei acțiuni organizate de Brigada Rutieră pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. În jurul orei 04:30, polițiștii au semnalizat unui conducător auto să oprească, însă acesta a ignorat semnalul și și-a continuat deplasarea, declanșând astfel o urmărire.

După ce a reușit să blocheze temporar autoturismul pe o stradă adiacentă, șoferul a forțat barajul polițiștilor, lovind un agent care încerca să-l extragă din mașină și avariat o autospecială. Ulterior, a abandonat vehiculul și a încercat să fugă pe jos, dar a fost prins și imobilizat de polițiști într-o zonă adiacentă.

Testele efectuate au indicat un nivel de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat și prezența substanțelor psihoactive. În mașina bărbatului, în vârstă de 27 de ani, au fost găsite reziduuri de substanțe pulverulente de culoare alb, presupuse a fi droguri, care au fost ridicate pentru cercetări.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițistul lovit a suferit leziuni la abdomen, bazin și piciorul drept, dar se află în afara oricărui pericol.

Acest incident subliniază riscurile la care sunt expuși atât polițiștii în linia datoriei, cât și restul participanților la trafic, când se confruntă cu șoferi care iau decizii iresponsabile de a conduce sub influența substanțelor interzise.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;