Chris Martin de la Coldplay răspunde huiduielilor printr-o invitație neobișnuită la al doilea concert din București

Chris Martin de la Coldplay răspunde huiduielilor printr-o invitație neobișnuită la al doilea concert din București

În cadrul celui de-al doilea concert Coldplay din București, parte a turneului Music of the Spheres World Tour, Chris Martin, solistul trupei, a abordat reacția publicului față de un moment controversat din seara precedentă. În prima seară, un tânăr român pe nume Babasha a fost invitat pe scenă pentru a cânta o manea, moment care a generat huiduieli din partea unei fracțiuni a audienței. În ciuda acestui incident, trupa a continuat să interacționeze pozitiv cu tânărul artist.

La al doilea concert, Chris Martin a surprins publicul când a declarat: "Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat ieri". Totuși, a adăugat că nu poate rămâne supărat pe audiența lor și a făcut o propunere neașteptată: "Huiduiți-mă vreme de 5 minute, vă rog". După o scurtă perioadă de uimire, publicul a răspuns cu huiduieli, la care Martin a reacționat cu umor, spunând că "huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri".

Reacțiile la incidentul inițial au fost mixte, cu unii susținând genul muzical și pe Babasha, iar alții, cum ar fi Diana Șucu, soția milionarului Dan Șucu, cerând chiar interzicerea manelelor în România. În ciuda huiduielilor inițiale, Babasha a fost aplaudat în a doua seară când a cântat aceeași manea.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;