Babasha, artistul de manele, huiduit la concertul Coldplay din București

Babasha, artistul de manele, huiduit la concertul Coldplay din București

Un incident neașteptat a avut loc în cadrul concertului trupei Coldplay de pe Arena Națională din București, când artistul de manele Babasha a fost invitat să cânte pe scenă. Momentul a generat reacții mixte din partea publicului, cu unele persoane fluierând și altele aplaudând prestația. Solistul Coldplay, Chris Martin, a încurajat prezența tânărului artist, menționând că a descoperit mulți artiști talentați în România și îndemnând publicul să-l primească cu inima deschisă.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este un interpret de manele din Bacău, care se bucură de popularitate pe platformele de streaming audio. Piesa „Păi Naa”, lansată recent, a atins peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe primul loc în Trending. Pe Spotify, artistul se bucură de peste 565.000 de ascultători lunar, iar melodia „Baklava” a acumulat peste 5,5 milioane de audiții.

Reacția publicului la prezența lui Babasha în concertul Coldplay a fost subiectul unor critici, inclusiv din partea Elenei Calistru, președinta ONG-ului Funky Citizens, care a considerat huiduirea ca fiind o atitudine dureroasă și greu de înțeles. De asemenea, pe rețelele de socializare au apărut diverse comentarii, atât de dezaprobare, cât și de susținere a deciziei trupei de a-l invita pe Babasha să cânte.

Coldplay a susținut două concerte pe Arena Națională din București pe 12 și 13 iunie, evenimente care au atras zeci de mii de spectatori.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;