Loredana Groza susține momentul controversat al lui Babasha la concertul Coldplay din București

Loredana Groza susține momentul controversat al lui Babasha la concertul Coldplay din București

Concertul trupei Coldplay de pe Arena Națională din București a fost marcat de un moment controversat, când artistul local invitat pe scenă, manelistul Babasha, a fost huiduit de public. În ciuda reacției divizive a celor peste 50.000 de spectatori, cântăreața Loredana Groza a oferit suportul său public tânărului artist, aplaudându-l și postând un mesaj de încurajare pe contul ei de Instagram. Loredana a subliniat importanța unității și acceptării, indiferent de originea culturală, printr-un comentariu emoționant adresat lui Babasha, care i-a mulțumit pentru sprijin.

În a doua zi a concertului, Babasha a avut ocazia să urce din nou pe scenă, unde de această dată a fost întâmpinat cu aplauze de public, semn al unei schimbări de atitudine. Momentul a fost unul de reconciliere și a demonstrat o revenire spectaculoasă pentru artist.

Chris Martin, solistul Coldplay, a abordat incidentul din prima zi într-un discurs la al doilea concert, exprimându-și dragostea necondiționată pentru publicul român și invitându-i pe aceștia să huiduie pentru a transforma energia negativă în ceva pozitiv. Trei fani au fost invitați pe scenă, printre care un imigrant și un supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, simbolizând diversitatea și reziliența.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;