Babasha, Aplaudat de 50.000 de Spectatori la Concertul Coldplay din București

Babasha, Aplaudat de 50.000 de Spectatori la Concertul Coldplay din București

În cadrul celui de-al doilea concert Coldplay de pe Arena Națională din București, tânărul cântăreț de manele Babasha a fost invitat din nou pe scenă, unde a fost întâmpinat cu aplauze îndelungate de cei peste 50.000 de spectatori, marcând o schimbare notabilă față de reacția publicului din seara precedentă.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a abordat subiectul huiduielilor din prima seară și și-a exprimat dragostea necondiționată față de publicul român, îndemnând la egalitate și respect. Acesta a rugat audiența să huiduie pentru câteva secunde, pentru a schimba dinamica evenimentului și a arăta solidaritate.

Momentul artistic a fost unul emoționant, Babasha cântând o manea pe scenă alături de Chris Martin. Reacția pozitivă a publicului a fost un semn de solidaritate și acceptare, contrastând cu atmosfera din seara anterioară. Babasha a împărtășit pe rețelele sociale sentimentele sale de recunoștință și speranța pentru schimbări pozitive în urma acestui eveniment.

Chris Martin și-a exprimat aprecierea pentru public, numindu-l "cel mai bun public ever", iar evenimentul a fost un exemplu de cum muzica poate uni oamenii și poate depăși barierele culturale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;