AC/DC Electrizează Europa: Turneul "Power Up" Marchează 50 de Ani de Rock Legendar

AC/DC Electrizează Europa: Turneul "Power Up" Marchează 50 de Ani de Rock Legendar

După o pauză de opt ani, AC/DC, gigantul rock australian, revine pe scenele europene cu un turneu exploziv care promite să electrizeze fanii din întregul continent. Turneul "Power Up", ce coincide cu jumătate de secol de la înființarea trupei, va debuta pe 17 mai 2024 la Veltins Arena din Gelsenkirchen, Germania, și se va încheia pe 17 august la Croke Park din Dublin, Irlanda.

Anunțul turneului a fost primit cu entuziasm de către admiratorii AC/DC, care abia așteaptă să îi revadă pe membrii trupei, inclusiv pe vocalul Brian Johnson și pe emblematicul chitarist Angus Young, pe scenă. Brian Johnson, care a revenit în trupa după problemele de auz ce l-au determinat să ia o pauză în 2016, va folosi echipamente auditive de ultimă generație pentru a-și continua performanțele.

AC/DC își va promova cel mai recent album, "Power Up", lansat în 2020 și care a atins poziția fruntașă în topurile din aproximativ 20 de țări la momentul apariției. Acesta este primul turneu în care trupa își va prezenta piesele noi în fața fanilor europeni, oferind astfel o experiență revitalizată și energică.

Turneul va cuprinde mai multe țări europene, inclusiv Italia, Spania, Olanda, Austria, Elveția, Anglia, Slovacia și Belgia, cu un total de 16 locații anunțate. În absența basistului Cliff Williams, Chris Chaney, cunoscut pentru colaborările sale cu Jane's Addiction și Alanis Morissette, se va alătura trupei pentru a asigura linia de bas.

Biletele pentru turneul "Power Up" au fost puse în vânzare din 16 februarie, iar fanii sunt încurajați să le achiziționeze rapid pentru a nu rata ocazia de a fi parte din istoria rock-ului live.

Cu o carieră impresionantă și peste 200 de milioane de discuri vândute, AC/DC rămâne una dintre cele mai influente și îndrăgite trupe rock din lume. Turneul "Power Up" nu este doar o celebrare a muzicii lor, ci și a rezilienței și a pasiunii pentru rock care i-a definit de-a lungul anilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;