Tragedie în Capitală: Un fiu și-a ucis mama în vârstă de 88 de ani

Tragedie în Capitală: Un fiu și-a ucis mama în vârstă de 88 de ani

Un incident șocant a zguduit comunitatea din București, atunci când un bărbat de 55 de ani a fost acuzat de uciderea propriei mame, care era imobilizată la pat. Crima a avut loc pe data de 20 martie 2024, în locuința comună din sectorul 6 al capitalei, unde bărbatul locuia împreună cu mama sa octogenară.

Conform declarațiilor procurorilor, după ce și-a sufocat și strangulat mama, bărbatul a sunat la serviciul de urgență 112, declarând că femeia este decedată. La sosirea echipajelor de urgență, a fost constatat decesul, iar autopsia medico-legală a confirmat că moartea victimei a fost una violentă, rezultatul fiind sufocare/strangulare, un act care nu poate fi autoprovocat.

În urma probelor adunate, acțiunea penală a fost pusă în mișcare împotriva fiului, care a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Ancheta este în desfășurare, fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Acest caz tragice pune în lumină problemele legate de violența în familie și îngrijirea persoanelor vârstnice, subliniind necesitatea unui sistem de suport mai bun pentru cei care se ocupă de îngrijirea membrilor vulnerabili ai familiei.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;