Tragedie la o grădiniță neautorizată din Oradea: Decesul unui copil după un incident șocant

Tragedie la o grădiniță neautorizată din Oradea: Decesul unui copil după un incident șocant

Tragedia a lovit o familie din Oradea după ce un copil de numai un an și jumătate a murit în urma unui incident petrecut la o grădiniță neautorizată. Micuțul s-a înecat cu o bucată de măr, iar, în ciuda eforturilor depuse de medici, viața sa nu a putut fi salvată.

Incidentul a avut loc la grădinița Happy Kids, care funcționa fără a avea acreditarea necesară din partea autorităților. Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Oradea, unde, după câteva zile de luptă pentru viață, a fost declarat decesul. "Din păcate pacientul a decedat înainte de ora 16. Am încercat să-l resuscităm, dar nu a mai putut fi salvat", a relatat Florina Berte, medic primar ATI, pentru ebihoreanul.ro.

Ancheta poliției este în curs de desfășurare pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a stabili eventualele responsabilități. Inspectorul școlar general Horea Abrudan a atras atenția asupra importanței verificării statutului legal al instituțiilor de învățământ înainte de a înscrie copiii la acestea.

Este un moment de reflecție pentru părinți și pentru întreaga comunitate despre siguranța și standardele instituțiilor de educație timpurie. Acest caz nefericit subliniază necesitatea unei supervizări stricte și a respectării reglementărilor în vigoare pentru a preveni astfel de evenimente tragice.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;