Tragedie evitată în Brăila: O femeie de 81 de ani supraviețuiește unui accident rutier grav

Tragedie evitată în Brăila: O femeie de 81 de ani supraviețuiește unui accident rutier grav

Un incident șocant a avut loc miercuri în Brăila, când două automobile s-au ciocnit violent într-o intersecție aglomerată, ducând la răsturnarea unuia dintre vehicule direct peste o femeie de 81 de ani aflată pe trotuar. Accidentul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, arată momentul cumplit în care femeia este prinsă sub mașina răsturnată, în ciuda încercărilor ei de a se eschiva.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, un bărbat de 49 de ani conducea pe strada Şcolilor și, ajungând la intersecția cu Bulevardul Independenţei, nu a reușit să evite coliziunea cu un alt autoturism, condus de o femeie de 41 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât mașina femeii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit și răsturnat peste victimă.

Victima, o bătrână de 81 de ani, a fost rapid asistată de trecători și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În ciuda gravității situației, ea a supraviețuit, un fapt considerat de mulți ca fiind un adevărat miracol.

Ambii conducători auto au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În continuare, se vor efectua teste suplimentare pentru a determina dacă existau alte substanțe în sistemul lor. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina responsabilitatea penală sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Acest incident nefericit ne reamintește de vulnerabilitatea pietonilor în fața accidentelor rutiere și de importanța respectării regulilor de circulație pentru a evita astfel de tragedii.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;