Eroism în Kentucky: Șoferiță de TIR salvată dintr-o situație periculoasă

Eroism în Kentucky: Șoferiță de TIR salvată dintr-o situație periculoasă

O șoferiță de TIR a devenit subiectul unei salvări spectaculoase după ce camionul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident grav, rămânând suspendat sub un pod pe râul Ohio. Incidentul, care a avut loc pe un pod din Louisville, Kentucky, a atras atenția presei și a utilizatorilor de rețele sociale, după ce un videoclip cu operațiunea de salvare a devenit viral.

Conform oficialilor, femeia a fost scoasă nevătămată din cabina camionului într-o operațiune de salvare dificilă, care a necesitat utilizarea frânghiilor și scărilor. Echipa de pompieri din Louisville, condusă de șeful Brian O’Neill, a reușit să o aducă în siguranță pe pod în aproximativ 45 de minute, în ciuda poziției precare a vehiculului, suspendat la o înălțime de aproximativ 23 de metri deasupra râului.

Șeful pompierilor a lăudat curajul și calmul șoferiței, spunând că a avut un comportament exemplar în timpul întregului incident. De asemenea, a menționat că a fost „un noroc extrem” faptul că vehiculul nu a căzut în apă.

În urma incidentului, podul a fost închis pentru a permite salvatorilor să recupereze camionul și să asigure zona. Poliția a confirmat că accidentul a implicat o coliziune cu un alt autovehicul, al cărui șofer a fost transportat la spital cu răni nespecificate.

Evenimentul a subliniat riscurile la care se expun șoferii de camioane în munca lor și a evidențiat importanța pregătirii și intervenției rapide a echipelor de salvare în astfel de situații-limită.

Pentru mai multe informații și imagini de la locul incidentului, urmăriți galeria foto și urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;