Detalii Incredibile Despre Evadarea Spectaculoasă a Criminalului Meszaros Zsombor

Detalii Incredibile Despre Evadarea Spectaculoasă a Criminalului Meszaros Zsombor

Într-un scenariu demn de un film de acțiune, Meszaros Zsombor, un deținut condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a reușit să evadeze și să parcurgă un traseu impresionant de la București la Oradea, schimbând patru mașini și păcălind mai mulți șoferi.

Evadarea lui Zsombor a început în București, de unde a reușit să scape de sub escortă și să ia autostopul. Primul șofer l-a lăsat în Tâncăbești, pe DN1, iar de acolo a continuat să călătorească cu ajutorul altor trei șoferi, fără ca aceștia să își dea seama cu cine călătoresc. În Florești, Cluj, a fost luat la ocazie de o șoferiță, care a aflat abia ulterior cine fusese pasagerul ei, provocându-i un șoc.

La Oradea, Zsombor a încercat să convingă un șofer de TIR să îl ducă mai departe, însă acesta l-a recunoscut și a alertat imediat autoritățile. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o benzinărie arată dialogul dintre Zsombor și șoferul de TIR.

Capturarea lui Zsombor a fost posibilă datorită cooperării dintre mai multe autorități, inclusiv Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Polițiștii l-au localizat și reținut pe strada Ogorului din Oradea, la câteva ore după ce fusese văzut încercând să obțină un transport mai departe.

Acest caz a stârnit un val de reacții în rândul opiniei publice și a pus în lumină problemele de securitate cu care se confruntă sistemul de detenție și transport al deținuților din România. Întreaga poveste a evadării lui Meszaros Zsombor rămâne un exemplu de tenacitate și ingeniozitate, dar și un avertisment serios pentru autorități.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;