Sentință grea pentru crima de pe litoral: Loredana Atănăsoaie, condamnată la peste 15 ani de închisoare

Sentință grea pentru crima de pe litoral: Loredana Atănăsoaie, condamnată la peste 15 ani de închisoare

Un caz care a șocat opinia publică a ajuns la o concluzie judiciară. Loredana Atănăsoaie, tânăra în vârstă de 18 ani, a fost condamnată la 15 ani și trei luni de închisoare pentru uciderea prietenei sale, Alina Ciobanu, într-un hotel din stațiunea Saturn. Incidentul care a avut loc în august 2023 a culminat cu ascunderea cadavrului victimei într-un geamantan, abandonat ulterior într-un parc din Mangalia.

Condamnarea a fost pronunțată de Tribunalul Constanța și include, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, și obligația de a achita daune morale în valoare de 75.000 de euro către familia victimei. Sentința nu este definitivă, iar avocatul familiei victimei a menționat că se va lua în considerare posibilitatea de a face apel, în funcție de dorințele familiei.

Drama a început cu o ceartă între cele două prietene, care lucrau ca și cameriste pe litoral. Neînțelegerile dintre ele au escaladat până la punctul în care Loredana Atănăsoaie a înjunghiat-o pe Alina Ciobanu, provocându-i decesul. După comiterea crimei, Loredana a încercat să ascundă urmele faptei sale, transportând cadavrul cu un taxi și abandonându-l în parc.

Loredana și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor, mărturisind că a acționat într-un moment de furie și că regretă profund ceea ce a făcut. Sentința Tribunalului Constanța vine să pună un punct în acest caz tulburător, care a lăsat o comunitate întreagă în stare de șoc și a stârnit numeroase discuții despre siguranța pe litoralul românesc și despre violența în rândul tinerilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;