Fostul Internațional Dănuț Lupu Solicită Eliberarea Condiționată După Condamnarea pentru Conducere fără Permis

Fostul Internațional Dănuț Lupu Solicită Eliberarea Condiționată După Condamnarea pentru Conducere fără Permis

Fostul fotbalist renumit, Dănuț Lupu, a cerut oficial eliberarea condiționată din penitenciar, unde își ispășește o sentință de 7 luni și 10 zile pentru conducere repetată fără permis. Participarea sa la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990 și comportamentul exemplar în detenție sunt argumente cheie în cererea sa.

Lupu, cunoscut pentru rolul său în fotbalul românesc și internațional, a fost condamnat în octombrie 2023, după ce a fost prins conducând ilegal în mai multe ocazii. Avocata sa, Ingrid Miclăuș, a subliniat eforturile lui Lupu de îndreptare și contribuția sa la sportul românesc, pledând pentru reîntegrarea sa în societate.

În timpul detenției, Lupu a arătat dedicare în muncă și a primit o propunere pentru postul de director sportiv la Dinamo, semn al dorinței sale de a se întoarce la o viață normală. Deși a avut dificultăți în trecut, inclusiv pierderea permisului de conducere în 2001 și o condamnare anterioară cu suspendare, Lupu și-a exprimat regretul și dorința de a merge mai departe.

Decizia Judecătoriei Sectorului 5 este așteptată, iar această cerere ar putea marca un nou capitol în viața fostului mijlocaș central. Cu o carieră impresionantă și 14 selecții în echipa națională, Lupu rămâne o figură marcantă în istoria fotbalului românesc.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;