Tensiuni la Primăria Sectorului 1: Clotilde Armand Anunță Închiderea Instituției și Conflictul cu Consilierii Locali

Tensiuni la Primăria Sectorului 1: Clotilde Armand Anunță Închiderea Instituției și Conflictul cu Consilierii Locali

Primăria Sectorului 1 din București se confruntă cu un blocaj financiar și administrativ, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că instituția nu mai are fonduri pentru funcționare. În centrul disputei se află redirecționarea de fonduri către Catedrala Mântuirii Neamului, o mutare pe care Armand o atribuie consilierilor locali PNL și PSD.

Conform primarului Armand, această situație este una „extrem de gravă” și „fără precedent”, iar măsurile luate de consilieri contravin legii care interzice oprirea serviciului public. În semn de protest, ea a anunțat că va deschide birouri ale registraturii în fața sediilor PSD și PNL, pentru a evidenția disperarea celor pe care îi acuză de corupție.

Pe de altă parte, PNL Sector 1 respinge acuzațiile și sugerează că Armand creează panică în rândul cetățenilor din motive electorale. Liderul PNL Sector 1, George Tuță, solicită transparență și prezintă cifre care arată că primăria ar avea încă fonduri disponibile pentru funcționare.

În acest context de acuzații reciproce, cetățenii Sectorului 1 sunt cei care pot suferi consecințele unui astfel de impas administrativ. Rămâne de văzut cum va evolua situația și ce soluții vor fi găsite pentru a asigura continuitatea serviciilor publice.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;