Cătălin Cîrstoiu rămâne ferm în cursa pentru Primăria Capitalei în ciuda presiunilor din Coaliție

Cătălin Cîrstoiu rămâne ferm în cursa pentru Primăria Capitalei în ciuda presiunilor din Coaliție

Într-un peisaj politic dinamic, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de alianța PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, se confruntă cu presiuni semnificative pentru a renunța la candidatură. Cu toate acestea, Cîrstoiu rămâne neclintit în hotărârea sa de a nu se retrage, chiar și în fața solicitărilor venite din partea unor lideri de partid.

Într-o serie de declarații publice, Cîrstoiu și-a exprimat intenția de a continua lupta pentru fotoliul de primar general al Capitalei, subliniind că nu va ceda în fața presiunilor. "Nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva. Nici dacă îmi va cere domnul Marcel Ciolacu," a afirmat Cîrstoiu, adăugând că nu el a fost cel care a căutat această poziție, ci a fost ales de alții să reprezinte alianța.

Confruntat cu acuzații de incompatibilitate, Cîrstoiu a refuzat să organizeze conferința de presă solicitată de liderii coaliției, precizând că va face acest lucru doar după depunerea oficială a candidaturii sale pentru alegerile din 9 iunie.

Situația candidaturii lui Cîrstoiu este în atenția coaliției guvernamentale, care se pregătește să discute soarta acesteia. Gabriela Firea, președintele PSD București, a menționat că subiectul va fi abordat într-o întâlnire a coaliției, în timp ce Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au transmis mesaje publice prin care îi cer lui Cîrstoiu să clarifice acuzațiile aduse.

Într-un context în care Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și-a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei dacă partidul îi solicită, Cîrstoiu își menține poziția fermă. "Cine mi-a propus că are nevoie de mine, dacă nu mai are nevoie de mine să îmi spună verde în față. Eu nu mă retrag," a declarat acesta, semnalând că este deschis la dialog, dar nu va ceda sub presiune.

Această hotărâre a lui Cîrstoiu adaugă tensiune în cadrul coaliției PSD-PNL și deschide calea pentru dezbateri aprinse în zilele ce urmează. Cetățenii așteaptă cu interes rezultatele acestor discuții și impactul lor asupra viitoarelor alegeri pentru Primăria Capitalei.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;