Cătălin Cîrstoiu și Dilema Candidaturii la Primăria Capitalei: Clarificări și Sprijin Politic

Cătălin Cîrstoiu și Dilema Candidaturii la Primăria Capitalei: Clarificări și Sprijin Politic

Într-un peisaj politic agitat, Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru fotoliul de primar al Capitalei, se confruntă cu presiuni și incertitudini legate de viabilitatea candidaturii sale. În cadrul unei conferințe de presă recente, Cîrstoiu a abordat acuzațiile de incompatibilitate, subliniind că mandatul său rămâne în mâinile coaliției care l-a propus. "Mandatul meu pe care mi l-a oferit coaliția PSD-PNL a fost și este pe masa coaliției," a declarat Cîrstoiu, exprimându-și totodată sentimentul de izolare în această perioadă de precampanie electorală.

Cîrstoiu a insistat pe faptul că nu a încălcat regulile de incompatibilitate, menționând că activitatea sa medicală a fost întotdeauna în limitele legii și că a răspuns apelurilor colegilor și pacienților atât în sectorul public, cât și în cel privat. "Dorm liniștit în fiecare seară, pentru că mi-am ajutat pacienții," a spus el, punând accent pe profesionalismul său în domeniul medical.

Cu toate acestea, candidatul a recunoscut că sprijinul politic este esențial pentru continuarea în cursa electorală. "Am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și al lui Nicolae Ciucă, dar, recunosc că m-am simțit singur în această perioadă," a menționat el, sugerând că orice decizie privind retragerea sa va fi luată în conformitate cu dorințele coaliției. "Aș fi nebun să merg înainte fără sprijin," a adăugat Cîrstoiu, subliniind că nu are intenția de a face din politică o carieră, ci doar de a contribui la îmbunătățirea administrației publice din București.

Pe fondul acestor declarații, rămâne de văzut cum va evolua situația candidatului Cîrstoiu și dacă va reuși să își consolideze poziția înainte de înregistrarea oficială a candidaturii. Răspunsurile la acuzațiile de incompatibilitate și asigurarea unui sprijin politic robust vor fi esențiale în determinarea viitorului său pe scena politică a Capitalei.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;