Solidaritate în PSD-PNL: Marcel Ciolacu îl apără pe Cătălin Cîrstoiu în fața acuzațiilor

Solidaritate în PSD-PNL: Marcel Ciolacu îl apără pe Cătălin Cîrstoiu în fața acuzațiilor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit în apărarea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, în contextul unor acuzații care au circulat în spațiul public. Ciolacu a declarat că nu a fost martor la un atac atât de intens împotriva unui candidat precum cel la care este supus Cîrstoiu, pe care l-a descris drept "un jihad".

Marcel Ciolacu a subliniat competențele profesionale ale lui Cîrstoiu, menționând că acesta este un "medic de excepție" și că, în calitate de manager al Spitalului Universitar din București, a reușit să atragă un volum important de fonduri europene. Liderul PSD a făcut aceste remarci în timpul unei conferințe de presă la Suceava, menționând că așteaptă ca Cîrstoiu să ofere explicații și argumente în legătură cu acuzațiile aduse.

Controversele au apărut în urma unei investigații realizate de HotNews.ro, care a indicat că Cîrstoiu ar fi consultat pacienți la o clinică privată în timp ce deținea funcția de manager la Spitalul Universitar, o practică ce ar putea fi considerată incompatibilă cu legislația în vigoare. În ciuda acestor acuzații, Marcel Ciolacu a exprimat în continuare susținerea sa pentru Cîrstoiu, încurajându-l să rămână "natural, cum este el".

În plus, Agenția Națională de Integritate (ANI) a fost rezervată în a oferi detalii despre caz, invocând confidențialitatea în procesul de evaluare. În acest context, se așteaptă clarificări suplimentare și, eventual, o poziție oficială din partea ANI cu privire la statutul investigației.

Acuzațiile aduse lui Cîrstoiu și reacția liderului PSD vin într-un moment crucial, în preajma alegerilor pentru Primăria Capitalei, și ar putea avea un impact semnificativ asupra campaniei electorale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;