Piedone acuză un "blat politic" în contextul alegerilor locale pentru Primăria Capitalei

Piedone acuză un "blat politic" în contextul alegerilor locale pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Uniunea Social Liberală (PUSL) pentru Primăria Capitalei, a lansat un atac virulent împotriva coaliției PSD-PNL, acuzând un "blat politic" în favoarea actualului primar Nicuşor Dan. Acesta a venit ca reacție la decizia coaliției de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidaturi separate în cursa pentru Primăria Capitalei.

Într-o serie de postări pe Facebook, Piedone a descris această mișcare ca fiind o trădare a electoratului și o încercare de a-și asigura victoria în alegerile parlamentare din toamnă. El a comparat lupta sa electorală cu lupta Sfântului Gheorghe împotriva balaurului, promițând că va continua să lupte împotriva "politicii toxice" și că nu se va lăsa intimidat de manevrele coaliției.

Controversa a izbucnit după ce s-a descoperit că Cătălin Cîrstoiu, managerul unui spital public, era implicat și într-o clinică privată a familiei sale, ceea ce este interzis de lege. Această descoperire a dus la retragerea sprijinului coaliției pentru candidatura sa.

În acest context complicat, coaliția guvernamentală a decis să meargă pe două căi separate, cu Gabriela Firea din partea PSD și Sebastian Burduja din partea PNL, în timp ce își păstrează candidații comuni la sectoare și în restul țării.

Piedone a încheiat postarea sa asigurând alegătorii că va merge până la capăt în lupta sa pentru a deveni primar al Capitalei, în ciuda "blatului politic" pe care îl denunță.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;