Nicolae Ciucă susține candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei în ciuda controverselor

Nicolae Ciucă susține candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei în ciuda controverselor

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a reiterat sprijinul coaliției de guvernare pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Într-o perioadă marcată de dezvăluiri și acuzații, Ciucă a subliniat determinarea candidatului de a continua cursa electorală, comparându-i reziliența cu aceea necesară într-o situație de terapie intensivă.

În contextul informațiilor apărute în presă despre activitatea lui Cîrstoiu ca manager al Spitalului Universitar de Urgență București și despre posibilele sale consultații ilegale în clinica privată, Ciucă a menționat că o conferință de presă va avea loc în curând pentru a clarifica toate aspectele. Cu toate acestea, a insistat că, pentru moment, coaliția menține decizia ca Cîrstoiu să fie candidatul lor și că acesta este gata să își depună oficial candidatura.

În ciuda speculațiilor privind o posibilă retragere a lui Cîrstoiu și căutarea unei variante alternative, liderul PNL a afirmat că, deocamdată, nu se discută despre o "variantă B". Acesta a adăugat că orice decizie în acest sens va fi luată de coaliție la momentul potrivit.

În plus, Ciucă a respins ideea susținerii candidaturii lui Cristian Popescu Piedone, subliniind că acesta nu este membru al niciunui partid din actuala coaliție de guvernare.

Cătălin Cîrstoiu, pe de altă parte, și-a exprimat intenția de a merge mai departe în lupta pentru Primăria Capitalei, descriind situația actuală ca fiind "o luptă pentru o idee". El a negat acuzațiile aduse împotriva sa, referindu-se la ele ca la "un jihad public".

În lumina acestor evenimente, așteptările sunt mari pentru viitoarea conferință de presă a lui Cîrstoiu, unde ar urma să ofere răspunsuri la întrebările ridicate de investigațiile recente și să clarifice poziția sa în fața alegătorilor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;