Marcel Ciolacu își cere scuze public față de Cătălin Cîrstoiu și discută viitorul politic al Bucureștiului

Marcel Ciolacu își cere scuze public față de Cătălin Cîrstoiu și discută viitorul politic al Bucureștiului

Într-o serie de declarații recente, președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, și-a exprimat regretul pentru implicarea sa în decizia managerului Spitalului Universitar din București, Cătălin Cîrstoiu, de a candida la funcția de primar al Capitalei, o mișcare care a stârnit controverse și a avut un deznodământ neașteptat.

"Mi-am cerut scuze o dată și o să-mi cer, cred că de acum, toată viața la domnul doctor Cîrstoiu pentru că am fost unul dintre cei care l-am convins să intre în această competiție, de bună credință, la fel ca și domnia sa, și știm ce a urmat", a mărturisit Ciolacu într-o emisiune la România TV, subliniind că este conștient de faptul că bucureștenii așteptau altceva de la candidații lor.

În lumina evenimentelor, PSD și Partidul Național Liberal (PNL) au decis să își retragă sprijinul pentru candidatura lui Cîrstoiu, optând în schimb pentru candidaturi separate la Primăria Capitalei. Astfel, Gabriela Firea și Sebastian Burduja se întorc în cursa electorală, fiecare reprezentând propriul partid.

Ciolacu a subliniat că nu dorește să fie perceput ca un politician ce ignoră prioritățile cetățenilor și că PSD nu putea să devină un simplu arbitru între candidații Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone. Această poziție reflectă o dorință de a păstra integritatea partidului și de a respecta voința electoratului.

În plus, Ciolacu a vorbit și despre situația Gabrielei Firea, pe care a numit-o "o războinică" și cu care speră să facă o "resetare". Acesta a recunoscut că deciziile luate în cadrul coaliției nu au fost întotdeauna cele mai potrivite, dar a subliniat că sunt parte din procesul politic și că învățarea din greșeli este esențială.

În concluzie, Marcel Ciolacu și-a luat angajamentul de a se asigura că PSD va continua să lucreze în interesul bucureștenilor și a întregii țări, evitând deciziile care ar putea să aducă ridicolul asupra partidului sau să ignore dorințele alegătorilor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;