Marcel Ciolacu Critică Iluzia Politică a lui Piedone și Susține Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu

Marcel Ciolacu Critică Iluzia Politică a lui Piedone și Susține Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat recent o serie de declarații controversate la adresa primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, descriindu-l ca pe o "iluzie fondată pe un fond distractiv", în contextul unei posibile candidaturi pentru Primăria Capitalei. În cadrul Conferinței de Alegeri a Organizației PSD București, Ciolacu a subliniat absența unui program concret din partea lui Piedone, comparându-l cu o prezență efemeră pe platforma de social media TikTok.

Ciolacu, care îl cunoaște pe Piedone de trei decenii și îl respectă ca primar de sector, a exprimat îndoieli privind capacitatea acestuia de a gestiona responsabilitățile de primar general al Capitalei. "După ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul", a declarat Ciolacu, punând accent pe necesitatea unui fundament solid pentru conducerea Bucureștiului.

În plus, Ciolacu a vorbit și despre Gabriela Firea, exprimându-și regretul că aceasta nu este candidata PSD pentru Primăria Capitalei, dar recunoscând că deciziile politice nu sunt întotdeauna aliniate cu sentimentele personale sau cu dorințele celor apropiați.

În schimb, Ciolacu și-a arătat susținerea fermă pentru Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al coaliției PSD-PNL, pe care îl consideră capabil să unească și să mobilizeze alegătorii în vederea alegerilor din 9 iunie. Descriindu-l pe Nicușor Dan ca fiind un eșec în funcția de primar general, Ciolacu își exprimă încrederea că Cîrstoiu va aduce schimbarea necesară la conducerea Capitalei.

În concluzie, Marcel Ciolacu a făcut apel la unitate și la concentrarea eforturilor pentru susținerea lui Cătălin Cîrstoiu, într-o perioadă în care Bucureștiul se confruntă cu provocări semnificative și are nevoie de o conducere eficientă și dedicată.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;