Cătălin Cîrstoiu, Medicul cu Avere Impresionantă, Favoritul Coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, Medicul cu Avere Impresionantă, Favoritul Coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu, susținut de liderii Coaliției PSD și PNL, se profilează ca fiind candidatul comun la fotoliul de primar al Capitalei, având în spate nu doar susținerea politică, ci și o avere considerabilă.

Potrivit declarației de avere, Cîrstoiu deține împreună cu soția sa o locuință de 450 m2 în Ilfov, un apartament în București, terenuri, bijuterii de valoare și un autoturism Cadillac. Veniturile cuplului provin din salarii substanțiale de la Spitalul Universitar și Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", precum și dividende considerabile de la mai multe clinici private.

Cifrele sunt impresionante: medicul a încasat anual peste 1 milion de lei din salarii și dividende, iar soția sa a adunat aproape 1,6 milioane de lei din aceleași surse. În plus, Cîrstoiu a acordat împrumuturi semnificative și deține peste 25 de conturi bancare.

În urma unei ședințe de patru ore, Coaliția a decis să mizeze pe un candidat comun pentru Primăria Capitalei și pentru consiliile locale, iar numele lui Cîrstoiu este pe buzele tuturor. Sondajele interne arată că acesta are o notorietate de 60% în rândul bucureștenilor și o intenție de vot între 23-35%. Liderii Coaliției sunt încrezători că, odată intrat în cursă, Cîrstoiu va atrage peste 30% din opțiunile electoratului.

Cu o carieră medicală de succes și o situație financiară solidă, Cătălin Cîrstoiu pare să fie un candidat de forță pentru primăria Bucureștiului. Rămâne de văzut dacă popularitatea sa profesională se va transpune și în rezultate electorale.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;