Cătălin Cîrstoiu - Candidatul unificat al Coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu - Candidatul unificat al Coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliției PSD-PNL, intră în cursa pentru Primăria Capitalei cu o viziune clară și o echipă puternică în spate. Într-un interviu exclusiv pentru Gândul, medicul ortoped a dezvăluit cum au început discuțiile pentru candidatura sa și care sunt planurile sale pentru București.

Primul dialog despre o posibilă candidatură a avut loc cu un prieten membru PNL, iar ulterior, discuțiile s-au extins la nivelul liderilor celor două partide, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Cîrstoiu a subliniat că programele PSD și PNL conțin elemente pe care le susține și care ar putea contribui la dezvoltarea Capitalei.

Candidatul a criticat actualul primar, Nicușor Dan, pentru blocajele din administrație, exemplificând cu proiectul spitalului nou din Sectorul 6 și problemele de la Piața Unirii. Cîrstoiu a exprimat nevoia de a asculta specialiștii și de a găsi soluții pentru a depăși impasul administrativ.

În plus, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a confirmat că Gabriela Firea, deși nu va fi la fel de vizibilă ca în campaniile anterioare, va fi o piesă importantă în susținerea lui Cîrstoiu. Echipa de campanie a candidatului va include toate resursele PSD și PNL, plus contribuția candidaților perdanți din semifinale, Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Cătălin Cîrstoiu promite o colaborare eficientă între Guvern, Parlament și Primărie și continuarea unor proiecte cheie, cum ar fi programul de fertilizare in vitro inițiat de Gabriela Firea. Candidatul susține că doar actuala Coaliție PSD-PNL poate asigura suportul necesar pentru a face față provocărilor urbane.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;