Gabriela Firea Acceptă Decizia Coaliției și Se Concentrează pe Campania pentru Alegerile Europarlamentare

Gabriela Firea Acceptă Decizia Coaliției și Se Concentrează pe Campania pentru Alegerile Europarlamentare

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a recunoscut înfrângerea în lupta pentru o nouă candidatură la Primăria Bucureștiului, acceptând decizia coaliției PSD-PNL de a o poziționa pe lista pentru alegerile europarlamentare. Într-o serie de declarații emoționante, Firea a subliniat importanța punerii oamenilor pe primul loc și a promis că nu îi va abandona pe bucureșteni.

Cu un mesaj plin de determinare, Gabriela Firea a transmis că, în ciuda provocărilor și incertitudinilor recente, rămâne dedicată slujirii publice și viziunii sale politice. Ea a evidențiat că susținerea familiei și a cetățenilor a fost vitală în aceste momente dificile și a mulțumit tuturor pentru suportul oferit.

Firea a criticat administrația actuală a Capitalei, condusă de Nicușor Dan, pe care a descris-o ca fiind un "experiment nereușit", și a prezentat planurile sale pentru București, care includ îmbunătățirea transportului public, lupta împotriva poluării și investiții în infrastructură și servicii sociale.

În contextul anunțului coaliției, Gabriela Firea va coordona campania pentru București alături de Sebastian Burduja, președintele PNL București. De asemenea, a fost confirmată prezența sa pe lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, unde ocupă un loc eligibil.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost desemnat candidatul coaliției pentru Primăria Capitalei, iar prezentarea oficială va avea loc în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Parlamentului, unde vor participa liderii coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, împreună cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Această decizie marchează un nou capitol în politica bucureșteană și subliniază angajamentul coaliției de a promova o viziune unitară pentru viitorul Capitalei. Gabriela Firea își propune să continue lupta pentru un oraș mai curat, modern și prietenos, chiar și din poziția de europarlamentar.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;