Cătălin Cîrstoiu împărtășește lecția de patriotism învățată de la Traian Băsescu

Cătălin Cîrstoiu împărtășește lecția de patriotism învățată de la Traian Băsescu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a dezvăluit într-un interviu recent lecția valoroasă pe care a primit-o de la nașul său de cununie, fostul președinte Traian Băsescu. Medicul a subliniat că mentorul său politic a avut întotdeauna o "preocupare majoră pentru interesul național", un principiu pe care îl consideră de apreciat și pe care dorește să îl perpetueze în cariera sa politică.

La vârsta de 23 de ani, Cîrstoiu a fost cununat de Băsescu, cu care avea o relație apropiată, acesta fiind prieten de familie. Relația lor s-a întărit de-a lungul timpului, Cîrstoiu devenind chiar nașul Sofiei, nepoata lui Băsescu. În timpul interviului pentru emisiunea Insider Politic de la Prima TV, Cîrstoiu a rememorat cum a fost cununat de Băsescu și a descris acel moment ca fiind o experiență intimă și frumoasă din tinerețea lor.

Când a fost întrebat dacă Băsescu a fost un primar mai bun sau un președinte mai bun, Cîrstoiu a răspuns că Băsescu a fost un om devotat țării sale indiferent de poziția ocupată. De asemenea, Cîrstoiu a dezvăluit că în ciuda sfaturilor primite de la Băsescu de a nu intra în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, el a ales să candideze, dorind să convingă bucureștenii să îl voteze.

În acest context, Cîrstoiu își propune să continue tradiția de a pune interesul național pe primul plan și să demonstreze că devotamentul față de țară este un pilon central în serviciul public. Candidatura sa la Primăria Capitalei este văzută ca o continuare a angajamentului său față de cetățeni și o promisiune de a urma exemplul de patriotism și dedicare pe care l-a învățat de la nașul său, Traian Băsescu.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;