Cătălin Cîrstoiu răspunde acuzațiilor privind averea sa și primește sprijin continuu în campania pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu răspunde acuzațiilor privind averea sa și primește sprijin continuu în campania pentru Primăria Capitalei

În plină campanie pentru Primăria Capitalei, candidatul comun al PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu, se confruntă cu acuzații legate de averea sa. În urma unei investigații realizate de HotNews.ro, care a relevat că folosește proprietăți deținute de firmele sale și ale soției în campania electorală, Cîrstoiu a venit cu o replică fermă, respingând orice sugestie de neclaritate în privința bunurilor sale.

Mihai Tudose, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare și europarlamentar din partea PSD, a negat zvonurile privind o posibilă retragere a lui Cîrstoiu din cursa electorală, subliniind că acesta este mulțumit de susținerea primită din partea celor două partide și că înregistrează o creștere constantă în sondaje.

Cătălin Cîrstoiu, pe de altă parte, a afirmat că averea sa a fost obținută prin muncă asiduă, împreună cu soția sa, și consideră că acuzațiile sunt motivate politic și alimentate de USR pentru a-i submina candidatura. El a subliniat că nu se va lăsa influențat de aceste atacuri și va continua campania pentru Primăria Capitalei.

Investigația jurnalistică a indicat că, în ciuda averii declarate în calitate de manager al Spitalului Universitar București, Cîrstoiu utilizează în campanie și proprietăți deținute de companiile familiei sale, o practică des întâlnită în rândul politicienilor pentru a evita încărcarea declarațiilor de avere.

În contextul acestor dezvăluiri și negări, campania pentru Primăria Capitalei continuă, cu Cătălin Cîrstoiu susținut de PSD și PNL, în ciuda provocărilor și a climatului politic încărcat.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;