Conferința de presă a lui Cătălin Cîrstoiu: Clarificări în cazul acuzațiilor de incompatibilitate

Conferința de presă a lui Cătălin Cîrstoiu: Clarificări în cazul acuzațiilor de incompatibilitate

În lumina acuzațiilor recente, Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a susținut o conferință de presă pentru a aduce clarificări cu privire la acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse. Conferința a avut loc vineri seară, în fața Spitalului Universitar de Urgență București, unde Cîrstoiu ocupă funcția de manager.

În cadrul conferinței, Cîrstoiu a trebuit să răspundă acuzațiilor potrivit cărora, în timp ce era manager la Spitalul Universitar, a continuat să ofere consultații la clinica privată deținută de soția sa, încălcând astfel principiile de incompatibilitate. HotNews.ro a dezvăluit că pacienții erau îndrumați de la spitalul de stat la clinica privată, fapt care a stârnit numeroase întrebări și a pus presiune pe candidatul la primărie să ofere explicații.

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat importanța clarificării acestei situații, afirmând că Cîrstoiu „nu poate merge înainte ca fiind candidatul coaliției” până nu explică toate aspectele apărute în spațiul public. În plus, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a precizat că Cîrstoiu trebuie să clarifice public toate problemele personale pentru a putea continua campania electorală.

Conferința de presă a fost anunțată cu doar o oră și jumătate înainte de începere, ceea ce a pus dificultăți redacțiilor în a se pregăti și a transmite evenimentul. Cu toate acestea, conferința a fost urmărită cu interes de public și de presă, întrucât rezultatele acesteia ar putea influența semnificativ cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

În contextul acestor acuzații, există discuții despre o posibilă retragere a candidaturii lui Cîrstoiu, deși acesta a afirmat că nu va ieși din cursa electorală, chiar dacă i-ar cere acest lucru Marcel Ciolacu. Între timp, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a indicat că ar putea accepta candidatura la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL, în cazul în care Cîrstoiu se retrage.

În următoarele zile, se așteaptă o întâlnire între Cîrstoiu, Ciolacu și Ciucă pentru a discuta despre candidatura și a decide care va fi pasul următor în această situație complicată.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;