Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, Candidaturile PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, Candidaturile PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

PSD Constanța a dezvăluit recent numele candidaților săi pentru alegerile locale: Horia Constantinescu pentru Primăria Constanța și Cătălin Grasa pentru președinția Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către Felix Stroe, președintele organizației județene a partidului.

Horia Constantinescu, cunoscut pentru rolul său ca președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a subliniat importanța unei campanii electorale axate pe proiecte concrete și beneficii reale pentru cetățeni, distanțându-se de abordările negative. Acesta a promis să se dedice în totalitate campaniei, odată ce va asigura o conducere competentă la ANPC, prin demisia sa din funcție.

Pe de altă parte, Cătălin Grasa, medic chirurg și fost manager al Spitalului Județean de Urgență Constanța, și-a exprimat intenția de a se concentra pe îmbunătățirea infrastructurii sanitare din județ, evidențiind necesitatea unor facilități medicale moderne și accesibile.

Evenimentul a marcat și revenirea în PSD a lui Decebal Făgădău, fost primar al Constanței, care a demisionat din partid în 2020. Făgădău a promis să împărtășească din experiența sa politică pentru a contribui la succesul campaniei lui Constantinescu.

În plus, PSD Constanța a primit un nou membru, Cristina Rizea, deputat ales în 2020 din partea USR, care va candida acum pentru funcția de primar al comunei Valu lui Traian din partea social-democraților.

Aceste mișcări politice marchează o etapă importantă în pregătirile pentru alegerile locale, PSD Constanța punând accent pe experiență, dedicare și proiecte concrete pentru dezvoltarea comunității.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;