Marcel Ciolacu își exprimă regretul față de retragerea lui Cătălin Cîrstoiu și susține candidatura Gabrielei Firea

Marcel Ciolacu își exprimă regretul față de retragerea lui Cătălin Cîrstoiu și susține candidatura Gabrielei Firea

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a făcut declarații publice în care își cere scuze față de dr. Cătălin Cîrstoiu pentru situația creată în urma retragerii sale din cursa pentru Primăria Capitalei. Într-o conferință de presă recentă, Ciolacu a evidențiat calitățile profesionale ale lui Cîrstoiu, menționând că acesta este "un medic de excepție" și "un manager de excepție", iar atacurile la adresa lui nu au vizat persoana sa, ci alianța electorală PSD-PNL.

Președintele PSD a subliniat că decizia de retragere a candidaturii lui Cîrstoiu a fost luată în urma unor sondaje care indicau șanse reduse de succes și a unei investigații care sugera o posibilă incompatibilitate în exercitarea funcției de manager de spital public și activități în clinica privată a familiei sale.

În același timp, Marcel Ciolacu a anunțat că va susține activ campania Gabrielei Firea, exprimându-și convingerea că aceasta va câștiga din nou funcția de primar general al Capitalei. Liderul PSD a afirmat că va participa direct la strângerea de semnături pentru Firea și a criticat faptul că s-a ajuns la o situație în care PSD și PNL să arbitreze între candidații Nicușor Dan și Piedone.

În concluzie, Marcel Ciolacu își manifestă regretul pentru întreaga situație și își exprimă dorința de a păstra o relație de prietenie cu dr. Cătălin Cîrstoiu, în timp ce îndreaptă atenția publicului către viitoarele alegeri locale și susținerea Gabrielei Firea.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;