Cătălin Cîrstoiu Rămâne în Cursa pentru Primăria Capitalei în Pofida Acuzațiilor de Incompatibilitate

Cătălin Cîrstoiu Rămâne în Cursa pentru Primăria Capitalei în Pofida Acuzațiilor de Incompatibilitate

Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de alianța PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei, se confruntă cu acuzații de incompatibilitate în urma unei investigații realizate de HotNews.ro. În ciuda acestor acuzații și a speculațiilor privind retragerea sa din cursa electorală, Cîrstoiu a răspuns cu ironie și determinare, respingând zvonurile și subliniind susținerea fermă primită din partea liderilor alianței.

Investigația jurnalistică a scos la iveală faptul că, în timp ce ocupa funcția de manager la Spitalul Universitar din București, Cîrstoiu a fost remunerat pentru activități la clinica privată deținută de soția sa, lucru interzis de lege. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a catalogat aceste acuzații drept un "jihad" împotriva candidatului și a încurajat continuarea campaniei electorale într-o manieră "naturală".

Gabriela Firea, coordonator al campaniei PSD-PNL în București, a confirmat susținerea necondiționată a candidaturii lui Cîrstoiu, considerând că este prea târziu pentru retragerea acestuia din cursă. În plus, sondajele de opinie îl plasează pe Cîrstoiu pe locul al treilea în preferințele electoratului, după Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

În ciuda provocărilor, Cîrstoiu rămâne ferm pe poziții și invită electoratul să nu se lase influențat de aceste acuzații, menționând că este pregătit să aducă clarificări și argumente în sprijinul candidaturii sale. Campania electorală pentru Primăria Capitalei continuă, iar Cîrstoiu este hotărât să demonstreze că poate fi liderul de care Bucureștiul are nevoie.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;