Gabriela Firea, pe lista comună PSD-PNL pentru Europarlamentare și în rol de coordonator de campanie

Gabriela Firea, pe lista comună PSD-PNL pentru Europarlamentare și în rol de coordonator de campanie

Într-o mișcare politică recentă, Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei și figura marcantă a Partidului Social Democrat (PSD), a fost confirmată ca fiind pe lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare. Aceasta decizie vine după ce a fost scoasă din cursa pentru Primăria Capitalei, un rol pentru care s-a autoproclamat inițial ca „candidatul la candidatură”.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunțat că Gabriela Firea se va regăsi pe lista comună la europarlamentare și va coordona alături de Sebastian Burduja, din partea Partidului Național Liberal (PNL), campania electorală pe București. Lista va fi deschisă de Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

În contextul acestei decizii, Gabriela Firea a transmis un mesaj public prin care își exprimă determinarea de a continua lupta politică și de a se dedica rolului care i-a fost atribuit de coaliție. Ea a menționat că, deși perioada recentă a fost una dificilă, plină de incertitudini și lovituri, sprijinul familiei și al bucureștenilor a întărit-o sufletește.

Firea a subliniat că, deși proiectul său pentru București nu va putea fi pus în aplicare de ea personal, ideile și propunerile sale rămân valabile și pot fi realizate de echipa PSD-PNL în administrația capitalei. În același timp, a fost scoasă în evidență susținerea pe care o are Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București, ca fiind candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei.

Această schimbare de strategie politică a stârnit interesul publicului și a mass-media, fiind un subiect de actualitate în peisajul politic românesc.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;