Gabriela Firea își consolidează susținerea pentru Primăria Capitalei și lansează atacuri la adresa PNL

Gabriela Firea își consolidează susținerea pentru Primăria Capitalei și lansează atacuri la adresa PNL

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei și președintele PSD București, a anunțat recent că a primit sprijinul ferm al organizațiilor femeilor social-democrate din București pentru o nouă candidatură la funcția de primar general. Această susținere vine în contextul unor tensiuni politice, marcând totodată și o poziționare fermă împotriva PNL, partenerul de coaliție, pe care Firea îl acuză de o "politică administrativă dezastruoasă" în gestionarea orașului.

Într-o serie de postări pe Facebook, Gabriela Firea își exprimă recunoștința față de susținători și detaliază realizările din mandatul său anterior, precum investițiile în spitale, înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii rutiere. Ea respinge acuzațiile privind datoriile lăsate de administrația sa și subliniază că sondajele reflectă nemulțumirea cetățenilor față de actuala conducere a Capitalei.

În pofida criticilor aduse, Firea rămâne determinată să lucreze pentru dezvoltarea orașului și își asumă responsabilitatea de a lupta pentru interesele bucureștenilor. Declarațiile sale vin înaintea unei decizii definitive privind candidatul pentru Primăria București, decizie care urmează să fie luată de PSD și PNL pe baza sondajelor.

Acest anunț marchează începutul unei perioade de campanie în care Gabriela Firea se poziționează ca un candidat cu experiență și dedicat îmbunătățirii vieții locuitorilor Capitalei, într-un peisaj politic dinamic și plin de provocări.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;