Gabriela Firea Solicită Retragerea Lui Piedone din Cursa pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea Solicită Retragerea Lui Piedone din Cursa pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al Bucureștiului, a cerut public retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Într-un interviu acordat pentru Digi24, Firea a declarat că Piedone ar trebui să respecte promisiunea inițială de a nu candida dacă ea intră în competiție, subliniind că acesta ar fi un gest de normalitate.

Firea a menționat că are argumente mai puternice pentru a intra în competiția cu actualul primar și că experiența sa anterioară în administrația capitalei o califică pentru a prelua rapid responsabilitățile funcției. În plus, a respins ideea unui posibil „blat” între PSD și PNL pentru a-l susține pe Nicușor Dan, actualul primar, afirmând că PSD a fost criticul cel mai vocal al ritmului lent de muncă al administrației actuale.

Pe de altă parte, Firea a abordat și subiectul azilelor de bătrâni, recunoscând că adversarii săi politici ar putea folosi această problemă împotriva ei. Ea a exprimat regretul pentru orice abuzuri care ar fi avut loc și așteaptă rezultatele anchetei pentru a clarifica situația.

În concluzie, Gabriela Firea își reafirmă poziția și competența în cursa pentru Primăria Capitalei, solicitând colegului de partid, Cristian Popescu Piedone, să se retragă și să o susțină în bătălia electorală împotriva actualului primar, Nicușor Dan.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;