Gabriela Firea Deschide Jocul pentru Primăria Capitalei: Susținere și Strategii în PSD

Gabriela Firea Deschide Jocul pentru Primăria Capitalei: Susținere și Strategii în PSD

Într-un context politic dinamic, Gabriela Firea își afirmă poziția de "candidat la candidatură" pentru Primăria Capitalei din partea PSD, dar nu exclude posibilitatea de a susține alte figuri marcante ale partidului în cazul în care nu va fi desemnată. Într-o declarație recentă la Digi24, Firea a menționat că, în ipoteza în care PSD optează pentru un alt candidat, ea ar oferi sprijinul său colegilor Robert Negoiță și Daniel Băluță, actualii primari ai sectoarelor 3 și 4, sau lui Cristian Popescu Piedone de la PPUSL.

Cu toate acestea, atât Negoiță cât și Băluță au exprimat deja dorința de a-și continua mandatul la nivelul sectoarelor, lăsând să se întrevadă o competiție internă pentru desemnarea candidatului PSD la Primăria Capitalei. Firea subliniază că decizia finală ar trebui să fie influențată de sondajele de opinie și de dorința electoratului, punând accent pe o "datorie morală" pe care o simte față de bucureșteni și față de partid.

În plus, Gabriela Firea a propus un "moratoriu" liderului PSD, Marcel Ciolacu, prin care candidatul desemnat la Primăria Capitalei să nu aspire la conducerea partidului. Această propunere vine în contextul temerilor exprimate în cadrul partidului cu privire la posibile influențe asupra președintelui partidului, în cazul în care Firea ar deveni primar general.

În timp ce Firea își consolidează poziția de "candidat la candidatură", rămâne de văzut cum se va desfășura procesul de preselecție în PSD și ce strategii politice vor fi adoptate în contextul alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;