Gabriela Firea abordează confuzia electorală și critică administrația actuală a Capitalei

Gabriela Firea abordează confuzia electorală și critică administrația actuală a Capitalei

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului și candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a vorbit deschis despre percepția sa asupra confuziei electorale și a criticat administrația actuală pentru gestionarea deficitară a orașului. Într-o serie de apariții la B1TV, Firea a subliniat că intrarea sa tardivă în cursa electorală a generat incertitudine în rândul alegătorilor.

Conform declarațiilor, Firea crede că bucureștenii au fost dezorientați de schimbările de candidaturi și de lipsa de claritate în privința susținerii politice. Ea a evidențiat că, deși sondajele o plasează pe locul trei, se bazează pe sprijinul celor care au votat-o în trecut și pe nemulțumirea față de actuala administrație condusă de Nicușor Dan.

Fostul primar a criticat starea infrastructurii și a parcurilor din Capitală, subliniind că, pe lângă marile proiecte, administrația nu s-a ocupat nici de problemele mai mici, afectând astfel calitatea vieții cetățenilor. De asemenea, Firea a amintit despre greșelile din mandatul său anterior, recunoscând că a încercat să implementeze prea multe proiecte simultan și că a avut parte de opoziție din partea unor figuri politice, care ar fi afectat bugetul și suportul necesar pentru a-și duce la bun sfârșit inițiativele.

În contextul electoral actual, Gabriela Firea a subliniat importanța unei campanii corecte și a unui vot informat, subliniind că așteptările bucureștenilor sunt pe bună dreptate ridicate, având în vedere promisiunile nerealizate din campaniile anterioare. În ciuda sondajelor care o plasează sub contracandidații săi, Firea își exprimă încrederea în capacitatea ei de a recâștiga încrederea bucureștenilor și de a aduce îmbunătățiri orașului.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;