Mugur Mihăescu, de la actorie la politică: Candidatura sa la Consiliul Județean Olt confirmată de AUR

Mugur Mihăescu, de la actorie la politică: Candidatura sa la Consiliul Județean Olt confirmată de AUR

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a consolidat strategia politică locală prin validarea candidaturilor pentru președințiile Consiliilor Județene din mai multe regiuni ale țării. În această cursă electorală, Mugur Mihăescu, cunoscut publicului larg drept actor de comedie, își face debutul în arena politică județeană, candidând pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt.

Decizia de a-l poziționa pe Mihăescu în Olt vine după ce, inițial, acesta fusese anunțat ca al doilea pe lista pentru europarlamentare. Traseul său politic nu este nou, Mihăescu fiind implicat anterior în Partidul Verde și oferind consultanță onorifică fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea. Pe lângă cariera sa artistică, Mihăescu este și un om de afaceri cu inițiative în centrul vechi al Bucureștiului.

Candidatura lui Mihăescu este parte a unei liste mai ample de candidați AUR, care include profesioniști din diverse domenii, de la inginerie la medicină și drept. Partidul se poziționează ca o alternativă la actualul sistem politic, promițând să aducă o schimbare în administrația locală și să lupte împotriva așa-numiților baroni locali.

AUR își exprimă încrederea în capacitatea candidaților săi de a aduce o nouă viziune și integritate în cadrul conducerii județene, având ca obiectiv îmbunătățirea situației precare în care se află România la nivel local.

Mugur Mihăescu, cu o carieră publică variată și o prezență activă în cadrul discuțiilor sociale, inclusiv în perioada pandemiei de Covid-19, se pregătește să își asume un nou rol, aceasta fiind o evoluție notabilă de la ecranele de televiziune la politica regională.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;