Gabriel Zetea susține ferm candidatura lui Cătălin Cîrstoiu în ciuda zvonurilor de retragere

Gabriel Zetea susține ferm candidatura lui Cătălin Cîrstoiu în ciuda zvonurilor de retragere

Deputatul PSD Gabriel Zetea a clarificat poziția partidului său în ceea ce privește candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, respingând orice zvonuri despre o potențială retragere. Într-un context politic tensionat, unde loialitatea în cadrul Coaliției PSD-PNL este pusă la îndoială, Zetea subliniază angajamentul neclintit al PSD-ului față de candidatul lor.

Într-o serie de declarații, Zetea a criticat atitudinea unor membri PNL, acuzându-i de lipsă de loialitate și de încercări de a-și promova propriul electorat în detrimentul Coaliției. În ciuda acestor provocări interne și a rezervelor inițiale cu privire la notorietatea lui Cîrstoiu, PSD rămâne ferm în sprijinul său, pregătit să meargă "până la capăt".

Zetea a făcut apel la PNL să demonstreze susținere activă, nu doar prin declarații la televizor, ci și prin prezența în stradă, alături de primarii de sector ai PSD, în campania electorală. Acesta a evidențiat că PSD a ales să susțină un candidat de bună credință și că nu se pune problema unei retrageri din cursă, contrazicând astfel orice speculații.

În concluzie, mesajul transmis de Gabriel Zetea este unul de unitate și determinare în interiorul Coaliției, subliniind că PSD va face tot ce este necesar pentru a-și vedea candidatul victorios în lupta pentru Primăria Capitalei.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;