Gheboasă se Defende în Fața Acuzațiilor DIICOT: "Nu sunt Traficant, ci un Fost Consumator"

Gheboasă se Defende în Fața Acuzațiilor DIICOT: "Nu sunt Traficant, ci un Fost Consumator"

Cunoscutul trapper Gabriel Gavriș, alias Gheboasă, a făcut declarații publice pe rețelele de socializare, afirmând că nu este implicat în traficul de droguri, ci a fost prins consumând canabis. Acuzațiile au venit în urma unei investigații DIICOT, în care artistul a fost etichetat ca suspect de deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

„Nu sunt traficant. Sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac. Suntem în libertate," a declarat Gheboasă, adăugând că nu a vândut niciodată droguri și că incidentul nu implică minori. El a subliniat că la percheziția domiciliară din 1 martie nu s-a găsit nimic compromițător și că în România, deținerea de droguri pentru consum se pedepsește cu amendă penală.

DIICOT a reținut patru persoane pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, iar în cazul lui Gheboasă cercetările sunt continuate în stare de libertate. În urma perchezițiilor au fost ridicate cantități de canabis, grindere și alte obiecte asociate consumului de droguri.

Gabriel Gavriș, în vârstă de 22 de ani, a devenit cunoscut datorită hitului său „Țiganca”, piesă care a acumulat milioane de vizualizări pe YouTube. Prezența sa la festivalul UNTOLD din 2023 a stârnit controverse, iar artistul a fost sancționat pentru versuri considerate vulgare și rasiste.

Artistul își continuă activitatea muzicală și promite lansarea unei noi piese cu dedicație specială, semn că incidentul nu i-a afectat planurile de viitor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;