Controversatul artist Gheboasă în centrul unui scandal de trafic de droguri

Controversatul artist Gheboasă în centrul unui scandal de trafic de droguri

Artistul de trap cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriş, se află în mijlocul unei anchete DIICOT, fiind audiat într-un dosar de trafic de droguri. Surse judiciare au dezvăluit că Gheboasă ar fi fost prins cu canabis, iar acum procurorii încearcă să determine dacă implicarea sa se limitează la consum propriu sau include și traficul de droguri.

Anchetatorii au efectuat o serie de percheziții în București și Ilfov, unde au fost confiscate cantități de canabis, grindere, un cântar de precizie și telefoane mobile. În urma acestor percheziții, patru persoane au fost reținute și sunt acuzate că au distribuit droguri în București și în județul Dâmbovița, creându-și o rețea de clienți stabili și vânzând canabis la prețul de 50 lei doza.

Gheboasă, cunoscut pentru versurile sale controversate și pentru spectacolul său de la Festivalul Untold, unde a fost amendat pentru exprimări vulgare, se confruntă acum cu o problemă mult mai serioasă. DIICOT nu a precizat încă statutul său în dosar, dar surse apropiate anchetei sugerează că este vorba de o infracțiune legată de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

În timp ce ancheta continuă, comunitatea fanilor muzicii de trap și opinia publică sunt în așteptarea clarificării situației și a urmărilor legale care vor decurge din aceste acuzații.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;