Fostul Prefect Dan Ilie Morega, În Confruntare cu Legea: Conduce Fără Permis pentru a Patra Oară

Fostul Prefect Dan Ilie Morega, În Confruntare cu Legea: Conduce Fără Permis pentru a Patra Oară

Controversatul fost prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost surprins din nou conducând fără permis de conducere, marcând astfel a patra încălcare în doar două săptămâni. În ciuda faptului că autoritățile i-au suspendat dreptul de a conduce din motive medicale pe 6 februarie, Morega a ales să ignore notificările poliției și să continue să se afle la volan.

Incidentul recent a avut loc pe bulevardul Victoriei din Târgu Jiu, unde polițiștii l-au oprit în trafic și au constatat că nu deține un permis valid. În ciuda celor trei dosare penale deschise anterior pentru aceeași infracțiune, Morega susține că nu simte nicio vinovăție și consideră măsura retragerii permisului ca fiind ilegală.

Într-un act de sfidare, fostul prefect a declarat că va conduce de câte ori va avea chef, punând astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. În trecut, a fost surprins conducând cu viteză, folosind un girofar ilegal și chiar dând flash-uri altor șoferi pentru a-i determina să-i facă loc în trafic.

Dan Ilie Morega, cu o carieră politică marcată de apartenență la partide precum PDSR, PNL și PRM, și cu un trecut încărcat de anchete ale DNA și o condamnare pentru fapte de corupție, pare să nu se lase intimidat de posibilitatea unui nou dosar penal, menținându-și atitudinea provocatoare față de lege.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;