Dan Ilie Morega, surprins la volan fără permis pentru a cincea oară în doar trei săptămâni

Dan Ilie Morega, surprins la volan fără permis pentru a cincea oară în doar trei săptămâni

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj și deputat, continuă să sfideze legea prin comportamentul său imprudent. La vârsta de 78 de ani, Morega a fost prins pentru a cincea oară în trei săptămâni conducând fără a avea dreptul legal de a o face. Ultima dată a fost surprins în zona Ambasadei Rusiei din București, unde a fost văzut coborând de la volanul unui Range Rover echipat cu girofar albastru.

În ciuda celor patru dosare penale pentru conducere fără permis și a internării recente într-un spital de psihiatrie pentru evaluare, Morega pare să nu țină cont de restricțiile impuse. Medicii psihiatri au indicat anterior că suferă de demență și tulburări bipolare, recomandându-i evaluări periodice și tratament continuu.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că se efectuează cercetări "in rem" sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, conform art. 335 alin.2 din Codul Penal. Aceste acțiuni repetate ale lui Morega ridică semne de întrebare cu privire la eficacitatea măsurilor legale în cazul persoanelor care continuă să încalce legea.

Cazul lui Dan Ilie Morega este un exemplu alarmant despre cum o persoană cu un istoric complex și probleme de sănătate mintală poate pune în pericol siguranța publică. Este esențial ca autoritățile să intervină cu măsuri ferme și să asigure respectarea legii, protejând astfel ceilalți participanți la trafic.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;