Dan Ilie Morega, Fostul Prefect de Gorj, Internat la Psihiatrie pentru Conducere Fără Permis

Dan Ilie Morega, Fostul Prefect de Gorj, Internat la Psihiatrie pentru Conducere Fără Permis

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost internat într-o unitate medicală de specialitate pentru expertiză psihiatrică, după ce a fost prins conducând fără permis pentru a patra oară. Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, unde Morega, în vârstă de 78 de ani, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu permisul retras din motive medicale.

La data de 6 februarie, autoritățile i-au retras permisul lui Morega, însă acesta a fost surprins de trei ori conducând în județul Gorj și o dată în județul Mehedinți. În urma acestor incidente, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Dan Ilie Morega, care a avut o carieră politică variată, fiind susținut de PDSR, deputat PNL și membru PRM, a avut și probleme cu legea în trecut. A fost implicat în mai multe anchete DNA și în noiembrie 2011 a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție.

Declarațiile lui Morega, care susține că nu a săvârșit nicio ilegalitate și că măsura internării este ilegală, nu au schimbat decizia autorităților. Expertiza psihiatrică va determina următorii pași în cazul fostului prefect, care acum se confruntă cu consecințele legale ale acțiunilor sale.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;