Dan Alexa, Noul Antrenor al CS Tunari: Misiunea Salvării de la Retrogradare

Dan Alexa, Noul Antrenor al CS Tunari: Misiunea Salvării de la Retrogradare

Dan Alexa, cunoscutul tehnician român, a acceptat o provocare majoră în cariera sa de antrenor, preluând frâiele echipei CS Tunari într-un moment critic al sezonului. După despărțirea de FC Botoșani în noiembrie 2023, Alexa nu a stat mult timp departe de gazon, semnând cu formația aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 3.

Cu un palmares impresionant în fotbalul românesc, incluzând echipe de top precum Rapid București și Astra Giurgiu, Alexa se confruntă acum cu o misiune dificilă la CS Tunari. Echipa se află pe locul 17 în Liga 2, cu doar 16 puncte acumulate, și va trebui să lupte în play-out pentru a rămâne în eșalonul secund.

Dan Alexa a fost prezentat oficial de clubul ilfovean, iar entuziasmul este mare în rândul suporterilor și al conducerii. "Bine ai venit, Dan Alexa! Le urăm bun venit în familia tunarilor, baftă băieți!" a fost mesajul clubului la adresa noului antrenor și a secundului său, Ștefan Grigorie.

Într-un interviu recent, Alexa a subliniat determinarea sa de a lupta până la ultimul fluier pentru menținerea echipei în Liga 2. "E foarte, foarte greu să ne salvăm de la retrogradare, dar eu mereu am fost un luptător, și ca jucător, și ca antrenor. Va fi un play-out de totul sau nimic," a declarat Alexa pentru Liga2.ro.

Pentru CS Tunari, fiecare meci din play-out va fi crucial, iar Alexa va trebui să-și folosească toată experiența pentru a inspira și motiva echipa să depășească acest moment dificil. Fanii sunt nerăbdători să vadă dacă schimbarea de antrenor va aduce schimbarea de soartă de care echipa are atât de mare nevoie.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;