Dan Diaconescu, permis să călătorească în Bulgaria de Paște, în ciuda acuzațiilor penale

Dan Diaconescu, permis să călătorească în Bulgaria de Paște, în ciuda acuzațiilor penale

Dan Diaconescu, fostul prezentator TV și patron al OTV, a primit aprobarea de la Judecătoria Constanţa pentru a părăsi România și a se deplasa în Bulgaria, în stațiunea Nisipurile de Aur, în perioada sărbătorilor pascale, între 28 aprilie și 8 mai 2024. Această decizie vine în contextul în care Diaconescu este judecat sub acuzațiile de act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile, infracțiuni comise în formă continuată, conform procurorilor.

Acordul instanței nu este definitiv și poate fi contestat în termen de 48 de ore de la comunicare. Decizia a fost pronunțată pe 9 aprilie 2024 și a fost făcută publică pe portalul instanțelor de judecată.

Dan Diaconescu a fost trimis în judecată în august 2023, după ce procurorii au stabilit că acesta a comis infracțiuni sexuale împotriva unei minore în mai multe locații, inclusiv în București și în stațiunea Olimp. Diaconescu a fost anterior condamnat pentru șantaj și a petrecut trei ani în închisoare, iar după eliberare a rămas departe de lumina reflectoarelor, până la recentele acuzații penale.

Decizia Judecătoriei Constanţa de a permite călătoria lui Diaconescu în Bulgaria ridică întrebări și preocupări, având în vedere gravitatea acuzațiilor care i se aduc. Publicul este așteptat să urmărească cu atenție desfășurarea acestui caz și posibilele contestații la decizia instanței.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;