Dan Ilie Morega, Fost Prefect de Gorj, Prins Conducând fără Permis pentru a Cincea Oară

Dan Ilie Morega, Fost Prefect de Gorj, Prins Conducând fără Permis pentru a Cincea Oară

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, continuă să sfideze legea, fiind surprins pentru a cincea oară la volanul unui autovehicul, deși permisul său de conducere a fost retras din motive medicale. La vârsta de 78 de ani, Morega a fost observat recent în zona Ambasadei Federației Ruse la București, unde a fost fotografiat stând de vorbă cu doi jandarmi și având un girofar pe mașină.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, Brigada Rutieră a Capitalei a deschis un dosar de cercetare in rem. Potrivit legislației în vigoare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere poate fi pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Evenimentele recente nu sunt singulare, Morega fiind depistat de patru ori în județul Gorj și o dată în județul Mehedinți, conducând fără drept. La sfârșitul lunii februarie, fostul prefect a fost internat în secția de Psihiatrie pentru realizarea unei expertize psihiatrice, cu recomandarea de a urma un tratament și de a fi evaluat periodic. În ciuda acestor măsuri, Morega a declarat că intenționează să continue să conducă, chiar dacă nu are permisiunea legală.

Aceste acțiuni nu numai că încalcă legea, dar reprezintă și un pericol potențial pentru siguranța celorlalți participanți la trafic. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile situației și pentru a lua măsurile legale necesare.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;