Incendiu Devastator în Inima Bucureștiului: Intervenție de Urgență pe Strada Vasile Lascăr

Incendiu Devastator în Inima Bucureștiului: Intervenție de Urgență pe Strada Vasile Lascăr

Un incendiu de proporții a cuprins un imobil dezafectat din sectorul 2 al Capitalei, pe strada Vasile Lascăr, duminică seara, provocând o mobilizare masivă a forțelor de intervenție. Focul s-a extins rapid, acoperind o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, dar, datorită eforturilor depuse de pompieri, a fost localizat și nu s-au înregistrat victime.

Clădirea, odată Casa de Sănătate a Municipiului București, abandonată în urmă cu un deceniu, a devenit un refugiu pentru oamenii fără adăpost, iar acum a fost mistuită de flăcări. Pompierii ISU București-Ilfov au intervenit cu opt autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, precum și o ambulanță SMURD, pentru a controla situația.

Există suspiciuni că incendiul ar fi fost provocat de un om al străzii care a aruncat o țigară, însă acestea rămân de confirmat de către autorități. Traficul în zona afectată a fost blocat pentru a permite echipelor de intervenție să opereze eficient.

Acest incident subliniază importanța unei vigilențe sporite în gestionarea spațiilor dezafectate din oraș și necesitatea unor măsuri preventive pentru a evita astfel de tragedii în viitor.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;