Incendiu Devastator în Sectorul 1: Pompierii Luptă cu Flăcările la un Depozit

Incendiu Devastator în Sectorul 1: Pompierii Luptă cu Flăcările la un Depozit

Un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit din Sectorul 1 al Capitalei, provocând panică și evacuarea zecilor de persoane. Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au fost chemați să intervină în forță pentru a stăvili flăcările care au cuprins o suprafață impresionantă de 1.000 de metri pătrați.

Incendiul, care a debutat cu degajări mari de fum și flăcări violente, a avut loc pe strada Jimbolia și a necesitat o mobilizare rapidă a autorităților. Inițial, la fața locului s-au deplasat 8 autospeciale de stingere, dar datorită intensității focului, numărul acestora a fost suplimentat la 16, alături de o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din fericire, nu au fost raportate victime, dar materialele combustibile (lemn) depozitate în interior au alimentat rapid flăcările, care s-au extins și la acoperișul unei clădiri învecinate, cu structură P+2E+M. Din cauza intensității focului, un bloc din apropiere a fost evacuat ca măsură de precauție, iar tramvaiele liniei 45 au fost nevoite să circule pe un traseu deviat.

Imaginile și videoclipurile de la locul evenimentului au fost distribuite pe rețelele de socializare, iar cetățenii sunt îndemnați să evite zona afectată și să urmeze instrucțiunile autorităților pentru siguranța lor.

Echipele de intervenție continuă să lupte cu flăcările, iar ancheta este în curs pentru a determina cauza exactă a incendiului. Revenim cu detalii pe măsură ce situația evoluează.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;