Alertă în Capitală: Evadare spectaculoasă a unui deținut condamnat pentru crimă

Alertă în Capitală: Evadare spectaculoasă a unui deținut condamnat pentru crimă

Bucureștiul a fost scena unei evadări îngrijorătoare marți, 9 aprilie 2024, când Meszaros Zsombor, un deținut clasificat în regim de maximă siguranță, a reușit să scape din custodia Penitenciarului-Spital București-Rahova. Evadatul, în vârstă de 34 de ani, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a fugit în timp ce se afla la o clinică medicală din Sectorul 2 pentru un control medical.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, când Zsombor a părăsit ambulanța cu care fusese transportat, profitând de un moment de neatenție. Semnalmentele sale sunt bine definite: înălțime de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, față ovală, ten deschis, păr saten și multiple tatuaje. La momentul evadării, purta un tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului, vestă de culoare închisă, pantaloni de trening și adidași alb cu roșu.

Autoritățile au declanșat imediat procedurile de căutare, implicând Inspectoratul General al Poliției Române, Poliția de Frontieră, Poliția Locală Sector 2, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași. Deținutul a fost dat în urmărire națională și consemn la frontieră.

Cazul lui Zsombor este cu atât mai grav, având în vedere antecedentele sale. În 2017, el și-a ucis iubita, cetățean german, și a ascuns cadavrul în portbagajul unei mașini în Satu Mare, un act care a șocat comunitatea la vremea respectivă.

Autoritățile fac apel la cetățeni să fie vigilenti și să raporteze orice informație care ar putea duce la capturarea evadatului la numărul unic de urgență 112 sau direct la Penitenciarul-Spital București-Rahova.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;