Inundațiile din București provoacă pierderea plăcuțelor de înmatriculare și intervenții masive ale pompierilor

Inundațiile din București provoacă pierderea plăcuțelor de înmatriculare și intervenții masive ale pompierilor

Ploile torențiale care au lovit Capitala în noaptea de joi au transformat Bucureștiul într-o adevărată scenă de haos, cu străzi inundate și probleme semnificative în trafic. În urma inundațiilor, zeci de șoferi și-au pierdut plăcuțele de înmatriculare, care au fost colectate de echipele Poliției Locale Sector 6. Până la momentul redactării acestei știri, 62 de plăcuțe au fost recuperate și sunt păstrate la sediul Poliției Locale, unde proprietarii sunt așteptați să le ridice, prezentând cartea de identitate și talonul vehiculului.

Pe lângă problemele cu plăcuțele de înmatriculare, fenomenele meteo extreme au necesitat intervenția masivă a pompierilor. În perioada codurilor portocaliu și roșu, ISU B-IF a gestionat 504 intervenții în București și Ilfov, incluzând 389 de inundații, 104 copaci căzuți și alte incidente cauzate de furtuni. În total, au fost afectate 127 de străzi, 229 de locuințe, gospodării și subsoluri, precum și 97 de autoturisme. Acțiunile de intervenție continuă pentru rezolvarea tuturor situațiilor semnalate.

Într-un alt incident legat de inundații, un bărbat a încercat să oprească un șofer care trecea cu viteză printr-o zonă inundată, folosind un târnăcop. Acesta, împreună cu alți locatari, a avertizat șoferul despre pericolele înaintării în apele acumulate pe stradă.

Autoritățile locale și serviciile de urgență rămân în alertă și continuă să gestioneze efectele negative ale condițiilor meteo nefavorabile asupra Capitalei.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;